paakuva

Viisi syytä
valita thermisol
-elementti:

  • Kevyt, luja ja painumaton
  • Eristää lämpöä pysyvästi
  • Täyttää kotimaiset standardit
  • Puhdas ja myrkytön materiaali
  • Passiivitason ilmatiiveys

Kevyt mutta kestävä kotimainen

Yli 35 vuotta elementtejä valmistanut ThermiSol tarjoaa joustavan ja osaavan palvelun suomalaiselta tehtaalta. Olemme saaneet erinomaista palautetta elementtitoimituksistamme, jotka teemme rivakasti ja kerrasta oikein. Toimituksemme sisältävät kaiken tarvittavan, kiinnitystarvikkeista aina asennusohjeisiin asti. Puimme osaamisemme uuden esitteen muotoon.

esite
Lataa uusi esite

Testatusti turvallinen ratkaisu

ThermiSol-elementit täyttävät yhtä lailla korkeat hygieniavaatimukset kuin vaaditut kotimaiset sertifioinnit. ThermiSolin seinäelementeillä on Suomen Teräsrakenneyhdistys ry:n hyväksyntä, joka perustuu SFS 7030 standardin vaatimuksille elementtien käytöstä kantavina rakenteina. Lisäksi ThermiSol-elementit sopivat sellaisenaan P2-paloluokan rakennuksiin ja ne läpäisivät murtoluokitustestissä luokan 2 vaatimukset.

Voita omaksi Kirami-kylpytynnyri

ThermiSol-eriste soveltuu kaikenlaiseen rakentamiseen, jossa halutaan pitää kylmä ja lämmin ilma erillään – jopa kylpytynnyreihin. Arvomme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken kotimaisen Kirami-kylpytynnyrin (arvo 1949 e). Arvonta suoritetaan 28.2.2017. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

kylpytynnyri

Kilpailu on päättynyt!

Nopea ja helppo asennus

ThermiSol-elementit on helppo asentaa kaikissa olosuhteissa. Seinään tai kattoon syntyy valmis pinta yhdellä asennuksella. Elementtien valmiita pintoja ei tarvitse käsitellä erikseen. Helposti työstettävät elementit soveltuvat erilaisiin runkoihin ja monenlaisiin kohteisiin aina teollisuus- ja liikerakennuksista varastoihin, urheiluhalleihin tai kylmä- ja pakastetiloihin.

Huippulaatua toimitusvarmasti

ThermiSol on sandwich-elemettien uranuurtaja ja pohjolan ykkösosaaja. Kokenut ja vastuunsa kantava seinä- ja kattoelementtien toimittaja tuottaa huippulaatua ja toimittaa tilaukset nopeasti. Oman alueesi myyjä palvelee sinua kaikissa ThermiSol-elementteihin liittyvissä kysymyksissä.

Jätä yhteydenottopyyntö Ota yhteyttä myyntiin

© ThermiSol Oy 2017