Ajankohtaista

Olet tässä: Etusivu » Yritys » Ajankohtaista »

22.04.2015

ThermiSolin myyntialueet uudistuvat

ThermiSol kohdistaa lisää resursseja eristemyyntiin. Myynti- ja markkinointijohtaja Tommi Palomäki keskittyy jatkossa pelkästään eristeisiin ja toimitusjohtaja Veli Ollila ryhtyy oman toimen ohella johtamaan elementin myyntiä ja projektointia. Muutoksen taustalla on ThermiSolin markkinaosuuden ja menekin kasvu molemmissa tuoteryhmissä.

Elementin myynnin johtamisen myötä toimitusjohtaja Ollila luopuu omasta eristeiden myyntialueestaan Satakunnassa ja ottaa lisäksi vastuulleen uuden liiketoiminnan kehittämisen ThermiSolin elementtien ympärille.

– ThermiSol-elementtijärjestelmä tarjoaa kosteusteknisesti luotettavan ja turvallisen ratkaisun kaikissa olosuhteissa. Tulemme kehittämään varman kotimaisen tuotteemme ympärille laajemman paketin tuotteita ja palveluita.

Myyntialueiden muutokset

Veli Ollilan Satakunnan myyntialueen asiakkuuksista suurin osa siirtyy Etelä-Suomen aluemyyntipäällikölle Jusa Koivistolle. Alue ja asiakkaat ovat Koivistolle entuudestaan tuttuja entisen työnantajansa Lujabetonin kautta.

ThermiSolin Sastamalan tehtaan lähialueen asiakkuudet ottaa hoitaakseen oman toimensa ohella myynti- ja markkinointijohtaja Tommi Palomäki.

Palaa