Ajankohtaista

Olet tässä: Etusivu » Yritys » Ajankohtaista »

26.03.2018

Hallit pystyyn tehokkaasti ja taloudellisesti

Kaskipuu Oy:n uusi ikkunatehdas valmistui Viitasaarelle Optimihallien toimesta.

Hallirakennuksia toimittava Optimihallit Oy tekee ThermiSolin kanssa tiivistä
yhteistyötä. – ThermiSolin täsmälliset toimitukset ja tuotteiden helppo
asennettavuus ovat tärkeä osa tarkasti aikataulutettua kokonaisuuttamme, sanoo
toimitusjohtaja Mikko Mäkinen Optimihallit Oy:stä.

ThermiSolin ja Optimihallien keväällä 2016 pienimuotoisena alkanut yhteistyö on kasvanut ajan kuluessa. Kaskipuu Oy:lle Viitasaarelle seuraavana talvena toimitettu, kooltaan noin 1,8 hehtaarin tehtaan jatkeeksi rakennettu uusi ikkunatehdas sisälsi jo kokonaistoimituksen suunniteltuna ja asennettuna, kovilla pakkasilla helmikuussa.

– Hallitoimitus sisälsi perustuselementit, liimapuurungon, sokkelielementit, ThermiSol- ulkoseinäelementit ja Optimi-kattoelementit. Kooltaan 2400 m2:n laajennuksen elementtiasennus kesti yhteensä vain 3 viikkoa, kertoo Mäkinen. 

– Optimihallit pystyy tarjoamaan laajan ja asiakkaalle räätälöidyn kokonaistoimituksen, jota nykyään arvostetaan asiakkaiden keskuudessa. Hyvän yhteistyön merkitys korostuu kovassa kilpailuympäristössä, sanoo aluemyyntipäällikkö Heikki Vesalainen ThermiSol Oy:stä.

Optimi-kattoelementtien asennus käynnissä. ThermiSol-seinäelementit jo asennettuna.

Saumaton yhteistyö varmistaa onnistumiset

Elementtien ja rakennusosien yhteensopivuus on suunniteltu niin, että ThermiSolin peltisandwich-rakenteinen seinäelementti sopii tarkasti yhteen Optimihallien loivakattoiseen, laajarunkoiseen halliin tarkoitetun Optimi-kattoelementin kanssa. Näin kaikki osapuolet säästävät aikaa ja rahaa.

– ThermiSol ja Optimihallit ovat onnistuneet lyhyessä ajassa luomaan tehokkaan toimintamallin, jossa osapuolet tietävät, mitä kumpikin tarvitsee ja haluaa. Yksityiskohtia ei tarvitse aina erikseen miettiä ja opetella uudelleen, toteaa aluemyyntipäällikkö Sakari Väänänen ThermiSol Oy:stä.

ThermiSol-ulkoseinäelementit ja asennustarvikkeet toimitetaan sovitussa aikataulussa Sastamalan tehtaalta.  

– Yhteydenpito ThermiSolin myyntiin, suunnitteluun, tuotantoon ja kuljetukseen on sujunut puolin ja toisin moitteettomasti sekä suoraan suomen kielellä, mikä estää väärinymmärrykset toimituksen eri vaiheissa, sanoo Mäkinen.

Lue lisää: www.optimihallit.fi tai ota yhteyttä:

Optimihallit Oy (logo)
Mikko Mäkinen
p. 050 36 78 681
mikko.makinen@optimihallit.fi

Ota yhteyttä oman alueesi ThermiSolin elementtimyyjään >>

Palaa